Avada Car Dealer News

17:00 do 19:00 sati

Prostor TZ BRTONIGLA

Pozivamo vas na besplatnu radionicu o kompostiranju! Iskoristite ovu odličnu priliku da uz vodstvo jedne od vodećih stručnjakinja naučite sve tajne kućnog kompostiranja.

Više od 70% komunalnog otpada čini biološki otpad koji se može kompostirati jer je biorazgradiv. Svako kućanstvo ima priliku samostalno i jednostavno zbrinuti vlastiti biološki otpad, o čemu se više može saznati na interaktivnoj  radionici “Kompost za 5”.

Voditeljica radionice je Ivana Keller, magistra i inženjerka ekološke poljoprivrede, permakulturna dizajnerica i urbana vrtlarica. Voli prirodu i svakodnevno uči o njoj, a u svom životu i radu primjenjuje održive metode uz bioetički stav. Održava predavanja i radionice iz područja bioetičke agronomije (etnobotanika, permakultura te biodinamička, ekološka, regeneracijska i urbana poljoprivreda). Kompostira, kreira vertikalne vrtove na odbačenim paletama, skuplja i razmjenjuje biljno sjeme, izrađuje biljna gnojiva i sjemenske kupke, gradi hotele za kukce i pčele, bavi se ljekovitim biljkama te aktivno sudjeluje u ozelenjavanju lokalne zajednice. Voditeljica je vrtlarskih radionica na terapijskom vrtu u Viškovu i asistentica osobama s intelektualnim i/ili psihosocijalnim teškoćama u udruzi DIP, Rijeka – Društvo za istraživanje i potporu. Dizajnira održive vrtove i sudjeluje u raznim zelenim projektima.

Radionica je ograničena za 20 sudionika, a prijave su obavezne na e-mail :

irena.burba@zelena-istra.hr

nina.brnic@zelena-istra.hr