Avada Car Dealer News

U sklopu kampanje Izdvoji s(v)e, fai la differenza i ove godine organiziramo javna događanja povodom Europskog tjedna smanjenja nastanka otpada koji traje od 17. do 25. studenog 2018.

Imaš viška igračaka, odjeće, nakita, knjiga? Imaš manjka kuna, lipa, eura u novčaniku? Voliš druženje, dobru glazbu i ekološki si osviješten? Onda je ovo pravi događaj za tebe! I ove godine pridruži se TiDam- TiDaš sajmu razmjene koji će se održati 24. studenog od 10:00 do 13:00 sati u Trgovačkoj ulici (prolaz kod POU A.Babić).

Što je SWAP?
Swap događaji su vrlo slični buvljacima. Razlika je samo u tome što se na swap događajima odjeća razmjenjuje i što se ne naplaćuje! Ono što nama nije dobro nekome može biti savršeno i obrnuto. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, i izabiremo stvari koje nam trebaju iz cjelokupne ponude. Višak se donira humanitarnoj organizaciji. Obilježje swap događaja je i dobro druženje uz muziku i piće.

Koja su pravila?
1. Prilikom dolaska na info-punktu ostavite predmete koje želite donirati (ne više od 10-ak). Za svaki predmet dobit ćete BON. Bonove možete zamijeniti za željene predmete iz ponude. Zadnjih sat vremena razmjena će biti moguća i bez bonova – do isteka zaliha ;))

2. U obzir dolaze igračke, odjeća i modni dodaci, dobrodošli su svi “fora” i “otkačeni” komadi odjeće, knjige, stripovi, ploče, CD-i, igrice, kućanski aparati, decor predmeti, slike, okviri i sl. (važno da je sve očuvano, čisto, bez fleka, u funkciji i ispravno).

Događaj će biti popraćen glazbom i druženjem.

Događaj se odvija u sklopu Europskog tjedna smanjenja nastanka otpada – EWWR week u organizaciji Udruge Zelena Istra u suradnji s Komunalnim poduzećem 6.maj d.o.o., Gradom Umagom te Istarskom županijom.