Avada Car Dealer News

R A Z M J E N A  D J E Č J E  R O B E , O P R E M E , K N J I G A   I G R A Č A K A!
& DJ + bogata nagradna igra (osvojite zero waste paket)

U srijedu 22. srpnja od 18 do 20:30 u Parku Novigradske biskupije u Novigradu.

Imaš viška igračaka, odjeće, dječje opreme, slikovnica i knjiga? Voliš druženje, dobru glazbu i ekološki si osviješten? Onda je ovo pravi događaj za tebe!  Iako je sajam namijenjen prvenstveno dječjim potrepštinama, slobodno donesite i druge sitnice, nakit, torbe ili odjeću 😉

Što je sajam razmjene ili SWAP?
Swap događaji su vrlo slični buvljacima. Razlika je samo u tome što se na swap događajima odjeća razmjenjuje i što se ne naplaćuje! Ono što nama nije dobro nekome može biti savršeno i obrnuto. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, i izabiremo stvari koje nam trebaju iz cjelokupne ponude. Višak se donira humanitarnoj organizaciji.

Koja su pravila?
1. Prilikom dolaska na info-punktu ostavite predmete koje želite donirati (ne više od 10). Za svaki predmet dobit ćete BON. Bonove možete zamijeniti za željene predmete iz ponude. Zadnjih sat vremena razmjena će biti moguća i bez bonova – do isteka zaliha 😉

2. U obzir dolaze igračke, dječja odjeća i oprema, odjeća i modni dodaci, dobrodošli su svi “fora” i “otkačeni” komadi odjeće, knjige, stripovi, ploče, CD-ovi, igrice, mali kućanski aparati, decor predmeti, slike, okviri i sl. Važno da je sve očuvano, čisto, bez fleka, u funkciji i ispravno.

Događaj organizira Grad Novigrad u suradnji sa Zelenom Istrom.

Ovaj događaj provodi se u sklopu projekta “Izdvoji s(v)e. Fai la differenza – Provedba izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpada na području gradova Novigrad i Buje, te općina Brtonigla, Grožnjan i Oprtalj“ sufinanciran od strane Kohezijskog fonda Europske unije. Nositelj projekta je Grad Novigrad.

KORIŠTENJE ZAŠTITNIH MASKI JE OBVEZNO. MOLIMO DRŽATI RAZMAK OD 1,5 m MEĐU SUDIONICIMA.